Pikantná mäsová pochúťka

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Ingrediencie

60 g oleja
400 g bravčového stehna alebo hovädzej sviečkovice
60 g cibule
20 g údenej slaniny
horčica
2 lyžice kečupu
100 g kyslej uhorky
soľ
mleté čierne korenie

Postup receptu

Umyté odblanené mäso pokrájame na rezance, ktoré osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a sprudka opečieme na oleji do červena. Pridáme na rezance pokrájanú slaninu a očistenú a na kolieska pokrájanú cibuľu a dusíme, kým cibuľa zmäkne. Priložíme na rezance pokrájané kyslé uhorky, prehrejeme, pridáme horčicu a kečup, zamiešame a necháme prejsť varom. Podávame so zemiakmi alebo s ryžou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená