Pikantná omáčka 2.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Natenko olúpanú citrónovú a pomarančovú kôru pokrájame nadrobno, zalejeme červeným vínom, pridáme zavárané brusnice, marhuľový lekvár, cukor upražený na karamel (povarený s 1 až 2 lyžicami vody), horčicu, citrónovú a pomarančovú šťavu a niekoľko kvapiek worcesterskej omáčky alebo polievkového korenia. Omáčku len zohrejeme, nevaríme. Môžeme ju podávať teplú alebo studenú, k mäsu, zverine i rybám.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Beton

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Polievka zo sleziny

Náročnosť

Baklažány dusené v rúre

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Pečený karfiol v trojobale

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút