Pikantné rezy z teľacej pečene

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Pečeň umyjeme, odblaníme a pokrájame na hrubšie plátky. Očistenú cibuľu a cesnak postrúhame, pridáme štipľavú papriku, citrónovú šťavu, mleté čierne korenie, trošku mletého zázvoru, mletú rascu, soľ a všetko premiešame. Do tejto zmesi vložíme pokrájanú pečeň, zamiešame a necháme na chladnom mieste odležať. Na panvici rozpálime olej, na ktorom prudko opečieme pripravenú pečeň. Ihneď podávame.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kakaové mlieko

Náročnosť

Plnená kapusta

Náročnosť

Gazdovský bravčový lalok

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút