Piškótový závin

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Žĺtky vyšľaháme s cukrom, potom zľahka primiešame tuhy sneh z bielkov a múky. Cesto vylejeme do pripraveného plechu a upečieme. Upečené cesto vyklopíme na čistý obrúsok posypaný práškovým cukrom a zľahka stočíme. Necháme vychladnúť. Vyšľahanú smotanu mierne osladíme a natrieme na odtočený závin. Do stredu postupne za sebou poukladáme jahody. Závin zvinieme a polejeme ju čokoládovou polevou. Na plnenie môžeme použiť aj iné ovocie.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená