Plnená barania hruď

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Z baranej hrude vyberieme kosti, nožom urobíme vrecko, ktoré naplníme a zašijeme. Posolíme, dáme na pekáč, pridáme olej, cibuľu a upečieme.
Plnka: Polovicu masti vymiešame so žĺtkom, pridáme namočené, vytlačené žemle, soľ, čierne korenie, posekanú zelenú petržlenovú vňať, sneh a všetko zľahka zamiešame. Podávame so zemiakovou kašou alebo so zemiakmi a so šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Rezance s makom

Náročnosť

Veterníky

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Vínová pena

Náročnosť