Plnená barania hruď

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Z baranej hrude vyberieme kosti, nožom urobíme vrecko, ktoré naplníme a zašijeme. Posolíme, dáme na pekáč, pridáme olej, cibuľu a upečieme.
Plnka: Polovicu masti vymiešame so žĺtkom, pridáme namočené, vytlačené žemle, soľ, čierne korenie, posekanú zelenú petržlenovú vňať, sneh a všetko zľahka zamiešame. Podávame so zemiakovou kašou alebo so zemiakmi a so šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Tvarohové tyčinky

Náročnosť

Pórová nátierka

Náročnosť

Ryžový nákyp s čerešňami

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút