Plnená roštenka

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Z čistého mäsa odkrojíme štyri roštenky, naklepeme ich, posolíme, okoreníme, potrieme horčicou, poukladáme na ne štvrtky očisteného a na tvrdo uvareného vajca, prúžky slaniny, parízeru, uhorky a jednou stranou roštenky plnku prikryjeme.

  2. Okraje uzavrieme špáradlom alebo drievkom, dáme na horúci olej a z jednej i z druhej strany opečieme. Potom pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu, necháme ju zapeniť, podlejeme horúcou vodou a dusíme. Z mäkkých rošteniek odstránime drievka a vložíme ich späť do šťavy.
    Podávame s dusenou ryžou a so zeleninovým šalátom.

Ohodnotiť recept

  1. Paulína
    máj 27, 2022 / 14:25

    Ak sa Vám recept páčil, nezabudnite si ho uložiť medzi svoje obľúbené recepty!

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Rajčiaková polievka 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Šalát z kyslej červenej kapusty ala Iva

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Hríbové omelety

Náročnosť

Špenát

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút