Plnená roštenka 2.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Z čistého mäsa odkrojíme štyri roštenky, naklepeme ich, posolíme, okoreníme, potrieme horčicou, poukladáme na ne štvrtky očisteného a na tvrdo uvareného vajca, prúžky slaniny, parízeru, uhorky a jednou stranou roštenky plnku prikryjeme. Okraje uzavrieme špáradlom alebo drievkom, dáme na horúci olej a z jednej i z druhej strany opečieme. Potom pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu, necháme ju zapeniť, podlejeme horúcou vodou a dusíme. Z mäkkých rošteniek odstránime drievka a vložíme ich späť do šťavy.
Podávame s dusenou ryžou a so zeleninovým šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Pomarancova stava

Náročnosť
Čas prípravy
3 hodiny

Jemný puding

Náročnosť

Biftek

Náročnosť

Šunka s banánom

Náročnosť