Plnená teľacia hruď 2.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Maslo vymiešame so žĺtkom, pridáme v mlieku namočené vytlačené žemle, soľ, čierne korenie, posekanú zelenú petržlenovú vňať, postrúhaný muškátový orech, z bielka ušľahaný sneh a všetko zľahka zamiešame. Z teľacej hrude vyberieme kosti, urobíme otvor, naplníme žemľovou plnkou a zašijeme. Sprudka opečieme na oleji, podlejeme vodou, posolíme a upečieme. Podávame so zemiakmi alebo so zemiakovou kašou a s kompótom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená