Plnená teľacia hruď

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Maslo vymiešame so žĺtkom, pridáme v mlieku namočené vytlačené žemle, soľ, čierne korenie, posekanú zelenú petržlenovú vňať, postrúhaný muškátový orech, z bielka ušľahaný sneh a všetko zľahka zamiešame.

  2. Z teľacej hrude vyberieme kosti, urobíme otvor, naplníme žemľovou plnkou a zašijeme. Sprudka opečieme na oleji, podlejeme vodou, posolíme a upečieme. Podávame so zemiakmi alebo so zemiakovou kašou a s kompótom.

Ohodnotiť recept

  1. Paulína
    máj 26, 2022 / 13:18

    Ak sa Vám recept páčil, nezabudnite si ho uložiť medzi svoje obľúbené recepty!

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Torta „Kongo“

Náročnosť

Vihorlatský rezeň

Náročnosť

Roláda podľa Karmen

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
Šašlik
baranie mäso mäso

Šašlik

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
rajčinová omáčka
omáčka zeleninová omáčka

Rajčiaková omáčka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút