Plnené pstruhy v alobale

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Vypitvané pstruhy umyjeme a osolíme. Očistíme cibuľu, pokrájame nadrobno a speníme na oleji. Pridáme k nej jemne posekaný mozoček a šampiňóny a spolu mierne podusíme. Nakoniec pridáme rozšľahané vajce, osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónovou šťavou a pridáme posekaný zelený petržlen. Takto pripravenou plnkou plníme pstruhy. Alobal pomastíme olejom, položíme naň pstruha s plnkou a každého osobitne zabalíme. Pstruhy v alobale položíme na pekáč a pečieme v mierne vyhriatej rúre z každej strany asi 10 minút.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Španielsky vtáčik

Náročnosť

Rebarborové rezy

Náročnosť

Jelenie stehno na slanine

Náročnosť
Čas prípravy
20 minút