Plnený hlávkový šalát

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Do pomletého mäsa pridáme na drobné kocky pokrájané údené mäso, vajce, ryžu, postrúhanú cibuľu, mleté čierne korenie, soľ a všetko dôkladne pomiešame. Plnkou plníme dva – tri na seba položené veľké šalátové listy. Zvinieme, dáme do vymasteného kastrólika, podlejeme horúcou vodou a prikryté dusíme. Do smotany rozmiešame múku a prilejeme ju do uduseného mäsa, za opatrného miešania necháme omáčku prevariť. Nakoniec pridáme cukor, ocot a posekaný kôpor.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zemiaková kaša 2.

Náročnosť

Strapačka

Náročnosť

Losos na cisársky spôsob

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny 5 minút

Virgin Hugo

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Pečené pstruhy

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút