Plnený hlávkový šalát

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Do pomletého mäsa pridáme na drobné kocky pokrájané údené mäso, vajce, ryžu, postrúhanú cibuľu, mleté čierne korenie, soľ a všetko dôkladne pomiešame. Plnkou plníme dva – tri na seba položené veľké šalátové listy. Zvinieme, dáme do vymasteného kastrólika, podlejeme horúcou vodou a prikryté dusíme. Do smotany rozmiešame múku a prilejeme ju do uduseného mäsa, za opatrného miešania necháme omáčku prevariť. Nakoniec pridáme cukor, ocot a posekaný kôpor.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená