Plnený kaleráb

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Štyri väčšie kaleráby očistíme a vydlabeme. Mäso zomelieme, pridáme namočené vytlačené žemle, soľ, vajce, korenie a postrúhanú cibuľu. Všetko dobre premiešame a naplníme kaleráby. Vydlabané vnútrajšky kalerábov a zvyšné kaleráby pokrájame na kocky a dáme na olej. Pridáme naplnené kaleráby, podlejeme vodou, osolíme, udusíme a mäkké vyberieme. Pokrájané kaleráby zahustíme múkou rozmiešanou v mlieku. Povaríme a nakoniec pridáme umyté, posekané kalerábové listy. Podávame s ryžou alebo so zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená