Plnený kel

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Na oleji zapeníme pokrájanú cibuľu, pridáme očistený pokrájaný kel, osolíme, okoreníme, podlejeme vodou a dusíme. Udusený kel zaprášime múkou a povaríme. Nakoniec pridáme udusené naplnené kelové listy.
Plnka: Na oleji zapeníme pokrájanú cibuľu, pridáme cestovinu, popražíme, posolíme, zalejeme vodou a dusíme. Po udusení ju zmiešame so zomletým mäsom, korením, rozotretým cesnakom a vajcom a takto pripravenou plnkou naplníme veľké sparené kelové listy, ktoré stočíme. Potom ich uložíme na vymastený kastról, podlejeme vodou a udusíme do mäkka. Podávame so zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Šunka so špagetami

Náročnosť

Holandská omáčka 2.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Dezert z mikrovlnky

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút