Plnený medovník

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Na lopár preosejeme múku, cukor a pridáme vajcia, med, prášok do pečiva, zomleté preosiate klinčeky, škoricu, aníz, nové korenie a postrúhanú citrónovú kôru. Všetko zmiesime na cesto, ktoré vyvaľkáme na hrúbku 1,5 cm a prekrojíme na polovicu. Jednu časť položíme na vymastený a múkou vysypaný plech, potrieme plnkou (lekvár, zomleté orechy a hrozienka zmiešame) a prikryjeme druhou polovicou cesta. Pečieme v mierne teplej rúre asi hodinu. Po upečení pokrájame a posypeme cukrom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená