Plnený medovník

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Na lopár preosejeme múku, cukor a pridáme vajcia, med, prášok do pečiva, zomleté preosiate klinčeky, škoricu, aníz, nové korenie a postrúhanú citrónovú kôru. Všetko zmiesime na cesto, ktoré vyvaľkáme na hrúbku 1,5 cm a prekrojíme na polovicu. Jednu časť položíme na vymastený a múkou vysypaný plech, potrieme plnkou (lekvár, zomleté orechy a hrozienka zmiešame) a prikryjeme druhou polovicou cesta. Pečieme v mierne teplej rúre asi hodinu. Po upečení pokrájame a posypeme cukrom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Jablkový závin 2.

Náročnosť

Zemiakové šúľance 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Bačové guľky

Náročnosť
Čas prípravy
5 minút

Plnené baklažány

Náročnosť

Mrkvové pyré

Náročnosť