Polievka z baranieho mäsa

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

V osolenej vode povaríme koreňovú zeleninu, pór a kúsok spareného kelu, všetko pokrájané na rezance. V kastróle na masle alebo masti opražíme cibuľu pokrájanú nadrobno, vložíme do nej baranie mäso pokrájané na menšie kúsky, osolíme a udusíme do mäkka. Uvarené mäso ešte pokrájame nadrobno a dáme do zeleninovej polievky. Z nasucho opraženej múky a masla pripravíme svetlú zápražku, zamiešame ju do polievky a dobre povaríme. Pred podávaním prilejeme do polievky za stáleho miešania mlieko rozšľahané so žĺtkom a okoreníme ju posekanou zelenou petržlenovou vňaťou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená