Polievka z hovädzích kostí s pečeňovým zvitkom

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Umyté kosti dáme do studenej vody a pomaly varíme. Neskôr pridáme očistenú zeleninu, cibuľu, soľ a pomaly dovaríme. Vývar scedíme, rozdelíme do tanierov a pridáme pokrájaný zvitok.
Zvitok: Z bielka ušľaháme tuhý sneh, primiešame žĺtok, strúhanku, rozotretú pečeň, postrúhanú cibuľu, majorán a rozotretý cesnak, všetko osolíme, premiešame, rozotrieme na vymastený plech a upečieme.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená