Polievka z kostí

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Umyté kosti vložíme do studenej vody a varíme. Neskôr pridáme očistenú, pokrájanú a na oleji opraženú zeleninu, soľ, korenie a na miernom ohni varíme asi 2 hodiny. Vývar scedíme, do polievky zavaríme závarku a pridáme posekanú zelenú petržlenovú vňať. Do polievky z kostí je najchutnejšia pečeňová závarka.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Slepé ryby

Náročnosť

Silvestrovská torta

Náročnosť

Slivkový kompót 2.

Náročnosť

Štrúdľa na grile

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút