Polievka z kuracích drobkov s liatym cestom

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Drobky umyjeme, zalejeme studenou vodou, pridáme soľ, umytú cibuľu, korenie, očistený pokrájaný zemiak a privedieme do varu. Zeleninu a huby očistíme, umyjeme, pokrájame na kocky a krátko podusíme na masle. Potom zeleninu pridáme do polievky a varíme do zmäknutia. Uvarenú polievku precedíme, drobky posekáme a vložíme do polievky. Z vajca, múky, vody a soli si v miske pripravíme riedke cesto, ktoré zavaríme priamo do vriacej polievky. Do hotovej polievky pridáme umytú posekanú pažítku a v troške vychladnutej polievky rozšľahaný žĺtok.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená