Polievka z ružičkového kelu

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Očistené kelové ružičky dáme do horúcej vody, pridáme rascu, soľ a uvaríme do mäkka. Potom pridáme zápražku, ktorú sme zriedili vodou, dobre povaríme a odložíme. Pred podávaním zamiešame do polievky mlieko, v ktorom sme rozhabarkovali žĺtok.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Mäsové karbonátky

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Papriková držková polievka

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Párková polievočka

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút