Polievka z údeného mäsa s krupicou

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Do precedeného vývaru z údeného mäsa dáme očistenú a na rezance pokrájanú zeleninu a varíme. Z masti a múky upražíme ružovú zápražku a dáme do polievky. Na 20 g masla opražíme krupicu, dáme do polievky a varíme, až zelenina zmäkne. Do hotovej polievky nalejeme v mlieku rozmiešané vajce, pridáme posekaný zelený petržlen a podľa potreby osolíme.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Mäsové pirôžky

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Čokoládový krém do torty

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Zemiakové lokše 2.

Náročnosť