Poľovnícke roštenky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Roštenky zľahka naklepeme, po okrajoch narežeme, osolíme, okoreníme a opečieme na grile alebo na panvici. Keď pečieme na grile, roštenky potierame olejom, keď na panvici, tak ich vložíme až do rozpáleného oleja. Osobitne si pripravíme šťavu z bieleho vína, vymiešaného cesnaku a kečupu, polejeme ňou roštenky, pridáme pokrájané hríbiky a cibuľu, posypeme postrúhaným syrom a v rúre zapečieme. Podávame s ryžou alebo so zemiakmi, obložené rozličnou čerstvou udusenou alebo nakladanou zeleninou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Knäck snack placky s údeným lososom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Mliečna polievka

Náročnosť

Mrkvová nátierka

Náročnosť

Ľahký letný obed

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút