Pomarančový šalát s medom a bielym vínom

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Olúpané a na tenké diely nakrájané pomaranče dáme do misy. Víno prehrejeme spolu s práškovým cukrom a medom. Takúto tekutinu dobre vychladenú prelejeme na pomaranče a znovu necháme vychladiť. Pred podávaním sa šalát posype posekanými orechami.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Krémeš trochu ináč

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Fazuľa po Bulharsky

Náročnosť

Dobošové rezy

Náročnosť

Vajíčkový šalát s kukuricou

Náročnosť
Čas prípravy
20 minút

Dulový rôsol

Náročnosť