Pórová nátierka

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Nadrobno nakrájaný pór podusíme na masle, pridáme rozdrobené droždie a opražíme ho. Keď začne voňať, primiešame vajcia rozšľahané so soľou a pažítkou a necháme stuhnúť. Miesto póru môžeme použiť aj cibuľu, avšak potom pridáme mletú rascu.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kuracie prsia na čínsky spôsob

Náročnosť
Čas prípravy
20 minút

Salámové misky s vajcami

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Slivkový koláč 2.

Náročnosť