Pórový koláč

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Lístkové cesto vyvaľkáme v tortovej forme. Cesto poprepichujeme vidličkou a upečieme v horúcej rúre. Pór dobre očistíme, nakrájame na tenké kolieska, osolíme, okoreníme a udusíme na masle do mäkka. V smotane rozmiešame žĺtky, nalejeme do póru a chvíľu povaríme. Upečené lístkové cesto vyberieme z formy, natrieme pórom a hneď podávame.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Baraní guláš 2.

Náročnosť

Jahodový šalát

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Pečený bažant 2.

Náročnosť