Pravý anglický roast s omáčkou

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Roast sa podáva s pečenými zamiakmi a pečenou zeleninou – kukurica, sladký zemiak, tekvica, mrkva, petržlen a dusenou zeleninou – ružičkový kel, zelená fazuľka, brokolica (my ale brokolicu tiež pečieme, má výbornú chuť) a karfiol. Je to typické jedlo na nedeľný večer, najmä v zime. Omáčka (gravy) sa robí z výpeku (rovno pekáč z trúby z ktorého sme vybrali mäso dáme na sporák), ktorý sa podleje červeným vínom a za stáleho miešania sa zahustí (redukcia), pripadne sa pridá trocha múky.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená