Pražská teľacia hruď

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Do umytej hrude urobíme otvor a naplníme ju praženicou, do ktorej sme zamiešali hrášok a uvarené údené mäso pokrájané na kocky. Otvor zašijeme, mäso posolíme, pridáme maslo, podlejeme vodou a pečieme. Mäkkú hruď vyberieme, šťavu zaprášime múkou a povaríme. Podávame so zemiakmi alebo s ryžou a s kompótom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Gratinovaný karfiol 1.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Ovocná žemľovka

Náročnosť

Kávová torta 2.

Náročnosť