Predjedlo zo zvyškov mäsa

Náročnosť
Čas prípravy
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

Z nasucho opraženej múky a masla pripravíme svetlú zápražku, zalejeme ju trochou mlieka alebo vody a vymiešame na hustejšiu omáčku. Potom pridáme zvyšky pokrájaného vareného alebo údeného mäsa, premiešame a trocha podusíme. Vychladnutou zmesou naplníme lastúry vymastené maslom, povrch posypeme postrúhaným tvrdým syrom a v rúre rýchlo zapečieme. Ešte teplé ozdobíme kolieskami vajca uvareného na tvrdo a hríbmi naloženými v octe. Podávame teplé.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Husacia krv

Náročnosť

Pečeň s jablkami

Náročnosť

Hovädzia roštenka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút