Predjedlo zo zvyškov mäsa

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Z nasucho opraženej múky a masla pripravíme svetlú zápražku, zalejeme ju trochou mlieka alebo vody a vymiešame na hustejšiu omáčku. Potom pridáme zvyšky pokrájaného vareného alebo údeného mäsa, premiešame a trocha podusíme. Vychladnutou zmesou naplníme lastúry vymastené maslom, povrch posypeme postrúhaným tvrdým syrom a v rúre rýchlo zapečieme. Ešte teplé ozdobíme kolieskami vajca uvareného na tvrdo a hríbmi naloženými v octe. Podávame teplé.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená