Prírodné bravčové kotlety

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Z bravčového karé nasekáme štyri kotlety, trocha ich naklepeme, okraje narežeme, posolíme a na rozpálenom oleji z oboch strán opečieme. Opečené vyberieme, olej zaprášime múkou, popražíme do zlata, trocha podlejeme vodou a povaríme. Hotovú šťavu precedíme na upečené kotlety. Podávame s ryžou alebo so zemiakmi a s uhorkou alebo so šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Srbský guláš 1.

Náročnosť

Maskaľ

Náročnosť

Mexická polievka

Náročnosť

Koňaková torta

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Hamburské stehno

Náročnosť