Prírodné bravčové kotlety

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Z bravčového karé nasekáme štyri kotlety, trocha ich naklepeme, okraje narežeme, posolíme a na rozpálenom oleji z oboch strán opečieme. Opečené vyberieme, olej zaprášime múkou, popražíme do zlata, trocha podlejeme vodou a povaríme. Hotovú šťavu precedíme na upečené kotlety. Podávame s ryžou alebo so zemiakmi a s uhorkou alebo so šalátom.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Rybie filé s chrenovou omáčkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Miešaný kompót

Náročnosť

Dusená kyslá kapusta s jablkami

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Pišingerový krém

Náročnosť

Hustá polievka z koreňovej zeleniny

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút