Prírodné bravčové rebierka

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Rebierka otrieme čistou utierkou, na okrajoch dva razy narežeme, naklepeme, osolíme, zľahka obalíme hladkou múkou a sprudka opečieme v rozpálenom oleji z oboch strán (asi 10 minút). Opečené rebierka potrieme maslom.
Podávame hneď po opečení, najlepšie so zemiakovými hranolčekmi a s tatárskou omáčkou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Polievka hydinové ragú

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Mrkvové guľky

Náročnosť

Jarabice na smotane

Náročnosť