Prírodné bravčové rebierka

Náročnosť
Čas prípravy
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

Rebierka otrieme čistou utierkou, na okrajoch dva razy narežeme, naklepeme, osolíme, zľahka obalíme hladkou múkou a sprudka opečieme v rozpálenom oleji z oboch strán (asi 10 minút). Opečené rebierka potrieme maslom.
Podávame hneď po opečení, najlepšie so zemiakovými hranolčekmi a s tatárskou omáčkou.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Hlávkový šalát s citrónovou šťavou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Majonézový zemiakový šalát s jablkom

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Kelové karbonátky

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
kelový prívarok
prívarok Vegetariánske jedlo

Prívarok z kelu

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút