Prírodné rebierka so šampiňónmi

Náročnosť
Čas prípravy
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

Rebierka na okrajoch trocha narežeme, aby sa pri pečení neskrútili, naklepeme, osolíme, okoreníme, zľahka obalíme múkou a opečieme z oboch strán na rozpálenej masti. Opečené rebierka dáme do kastróla na masť, na ktorej sme opražili pokrájanú cibuľu spolu s rascou, zalejeme vriacou vodou, prikryjeme a na miernom ohni udusíme do mäkka. Nakoniec pridáme šampiňóny z konzervy poprekrajované napoly a ešte trocha prehrejeme. Podávame so zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zemiakové krokety
prílohy

Zemiakové krokety

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Knedle s vajcom

Náročnosť

Citrónová piškóta

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Nátierka zo sardelovej pasty

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút