Prírodné rebierka so šampiňónmi

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Rebierka na okrajoch trocha narežeme, aby sa pri pečení neskrútili, naklepeme, osolíme, okoreníme, zľahka obalíme múkou a opečieme z oboch strán na rozpálenej masti. Opečené rebierka dáme do kastróla na masť, na ktorej sme opražili pokrájanú cibuľu spolu s rascou, zalejeme vriacou vodou, prikryjeme a na miernom ohni udusíme do mäkka. Nakoniec pridáme šampiňóny z konzervy poprekrajované napoly a ešte trocha prehrejeme. Podávame so zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zeleninová musaka

Náročnosť

Zemiaková torta

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút