Prírodný teľací rezeň

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Teľacie mäso pokrájame na rezne, ktoré zľahka naklepeme a posolíme; okraje miestami narežeme, aby sa pri opekaní neskrútili. Na rozpálenom oleji ich z oboch strán opečieme do červena, vyberieme, olej zaprášime múkou, popražíme, zalejeme vodou, pridáme maslo a varíme dovtedy, kým sa šťava nezačne oddeľovať od oleja. Šťavou potom zalejeme opečené rezne. Podávame s opekanými zemiakmi alebo s ryžou a s kompótom alebo so šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Šunka s vajciami 2.

Náročnosť

Nakladané kuracie stehná

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Kurča Aragvi

Náročnosť