Pstruh na paprike

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Pstruhy očistíme, vypitveme, umyjeme a čistou utierkou vysušíme. Kožu po stranách dvakrát nakrojíme, potom ich osolíme, obalíme múkou rozmiešanou s mletou červenou paprikou, opečieme na masle z oboch strán a vyberieme na tanier. Na zvyšku masla speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, umytú, očistenú a na rezance pokrájanú zelenú papriku, pridáme opečené pstruhy, prikryjeme a v mierne teplej rúre pečieme asi 10-12 minút. Podávame s uvarenými zemiakmi posypanými posekanou zelenou petržlenovou vňaťou a s hlávkovým alebo s mrkvovým šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená