Pstruh pečený na masle

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Zabité pstruhy vypitveme a umyjeme. Po bokoch narežeme, posolíme a dáme na pekáč. Pridáme čerstvé maslo a v rúre upečieme. Takto môžeme pripraviť aj iné ryby. Podávame s dusenou zeleninou, s opekanými zemiakmi alebo so zemiakovou kašou a s kompótom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Lečo

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Bravčové karé so šošovicou

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Kurča na troch horčiciach 1.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Guláš zo srdca

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút