Pstruh pečený na masle

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Zabité pstruhy vypitveme a umyjeme. Po bokoch narežeme, posolíme a dáme na pekáč. Pridáme čerstvé maslo a v rúre upečieme. Takto môžeme pripraviť aj iné ryby. Podávame s dusenou zeleninou, s opekanými zemiakmi alebo so zemiakovou kašou a s kompótom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Mäsové rizoto

Náročnosť

Plnené zemiaky 1.

Náročnosť

Hovädzie vtáčiky 1.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Kurací paprikáš

Náročnosť