Puding s údeným mäsom

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Maslo rozpustíme, pridáme múku, spolu prehrejeme, zalejeme mliekom a odparíme na hustú kašu. Do vychladnutej zamiešame žĺtky, soľ, uvarené údené mäso pokrájané na kocky a z bielkov ušľahaný tuhý sneh. Zľahka zamiešame a vložíme do vymastenej a strúhankou vysypanej pudingovej formy. Dáme do kastróla s vodou, ktorá má siahať do tretiny formy, prikryjeme a pomaly varíme asi 10-12 minút. Podávame so zemiakovou kašou a s kompótom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Srvátková polievka

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Fazuľa so zeleninou

Náročnosť

Dusený teľací mozog 1.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Poľovnícke tašky

Náročnosť

Fazuľový šolet 2.

Náročnosť

Orieškové kolieska

Náročnosť