Puding s údeným mäsom

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Maslo rozpustíme, pridáme múku, spolu prehrejeme, zalejeme mliekom a odparíme na hustú kašu. Do vychladnutej zamiešame žĺtky, soľ, uvarené údené mäso pokrájané na kocky a z bielkov ušľahaný tuhý sneh. Zľahka zamiešame a vložíme do vymastenej a strúhankou vysypanej pudingovej formy. Dáme do kastróla s vodou, ktorá má siahať do tretiny formy, prikryjeme a pomaly varíme asi 10-12 minút. Podávame so zemiakovou kašou a s kompótom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená