Ragú zo zajaca

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umyté a osušené mäso pokrájame na približne rovnako veľké kúsky. Na oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu a zeleninu, pridáme bobkový list, kúsok citrónovej kôry, mäso a soľ. Dusíme najprv vo vlastnej šťave a až neskôr podlievame horúcou vodou. Mäkké mäso vyberieme a uložíme na misu. Šťavu zaprášime múkou, trocha opražíme, rozriedime vodou, pridáme mleté čierne korenie, horčicu a povaríme. Hotovú omáčku pretrieme cez sito, podľa potreby dosolíme, okyslíme citrónovou šťavou a horúcu nalejeme na mäso. Podávame s cestovinou alebo s viedenskou knedľou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená