Rajčiaky plnené bryndzovou plnkou

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Vŕšky z umytých tvrdých rajčiakov odrežeme, vnútro vydlabeme a rajčiaky naplníme pripravenou plnkou. Naplnené rajčiaky urovnáme na listy hlávkového šalátu, predelíme ich stočenou šunkou a ozdobíme posekanou pažítkou alebo zelenou petržlenovou vňaťou.
Plnka: Maslo vymiešame do peny, pridáme pretretú bryndzu, trocha soli, mletú červenú papriku, niekoľko lyžíc hustej smotany, pažítku posekanú nadrobno a dobre premiešame.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená