Rajčiaky plnené bryndzovou plnkou

Náročnosť
Čas prípravy
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

Vŕšky z umytých tvrdých rajčiakov odrežeme, vnútro vydlabeme a rajčiaky naplníme pripravenou plnkou. Naplnené rajčiaky urovnáme na listy hlávkového šalátu, predelíme ich stočenou šunkou a ozdobíme posekanou pažítkou alebo zelenou petržlenovou vňaťou.
Plnka: Maslo vymiešame do peny, pridáme pretretú bryndzu, trocha soli, mletú červenú papriku, niekoľko lyžíc hustej smotany, pažítku posekanú nadrobno a dobre premiešame.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Smotanový osúch

Náročnosť

Dusené kuracie prsia so šampiňónmi

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Cvikla

Náročnosť

Fazuľový šolet

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Vrstvený koláč

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny