Rajčiaky plnené vlašským šalátom

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Rovnako veľké rajčiaky umyjeme, osušíme, vŕšky skrojíme a vnútro vydlabeme. Vnútorné steny rajčiakov osolíme a pokvapkáme citrónovou šťavou, naplníme vlašským šalátom, priklopíme odrezanými vŕškami a ozdobíme.
Vlašský šalát: Ešte teplé uvarené zemiaky olúpeme, pokrájame na malé rezance, pridáme šunku, pečené mäso, olúpané kyslé uhorky, jablká a vajcia uvarené na tvrdo, všetko pokrájané nadrobno, a zľahka premiešame. Potom pridáme ocot, mleté biele korenie, soľ a sójovú omáčku, všetko zamiešame do majonézy a necháme v chlade odležať.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Ovocný šalát III

Náročnosť

Polievka hydinové ragú

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút