Ražničí z miešaného mäsa

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Umyté mäso pokrájame na malé plátky, naklepeme, osolíme a okoreníme mletým čiernym korením. Očistené zemiaky, slaninu a cibuľu tiež po krájame na plátky a striedavo napichujeme na malé ražníky. Pripravené ražníky poukladáme na grilovací rošt a po každej strane grilujeme asi 6 minút. Hotové posypeme červenou paprikou a polejeme odkvapkanou masťou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Torta bezé

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Baraní pilav

Náročnosť

Jemné halušky 1.

Náročnosť

Pivová štrudľa 1.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Pečeň na rošte

Náročnosť