Recept na prípravu neslaného chleba

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Vlažné mlieko rozmiešame s vodou a cukrom, pridáme rozdrobené droždie a necháme na teplom mieste nakysnúť. K uvareným, pretlačeným a vychladnutým zemiakom pridáme maizenu, múku, olej a nakysnuté droždie. Všetko spolu dobre vymiesime, vložíme do vymastenej chlebíčkovej formy a na teplom mieste necháme asi 1 1/2 hodiny kysnúť. Nakysnuté cesto upečieme v horúcej rúre.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kari šošovica

Náročnosť
Čas prípravy
20 minút