Rezance s kapustou

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Do preosiatej múky pridáme vajce, soľ, vodu a vypracujeme tuhšie cesto, ktoré na pomúčenom lopári vyvaľkáme na hrúbku stebla, pokrájame na rezance a uvaríme. Rezance po sypeme opraženou kapustou. Kapustu postrúhame, dáme na horúci olej a opražíme do ružova. Opraženú kapustu posolíme, okoreníme a premiešame s uvarenými rezancami. Kapustové rezance môžeme podávať aj s cukrom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zajac na smotane 1.

Náročnosť

Znojemský guláš

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Čučoriedkovo-černicová omáčka do jogurtu

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Paprikový šalát

Náročnosť