Rezance s kapustou

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Do preosiatej múky pridáme vajce, soľ, vodu a vypracujeme tuhšie cesto, ktoré na pomúčenom lopári vyvaľkáme na hrúbku stebla, pokrájame na rezance a uvaríme. Rezance po sypeme opraženou kapustou. Kapustu postrúhame, dáme na horúci olej a opražíme do ružova. Opraženú kapustu posolíme, okoreníme a premiešame s uvarenými rezancami. Kapustové rezance môžeme podávať aj s cukrom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Rajčiaky plnené vlašským šalátom

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Dánska pochúťka

Náročnosť

Slivkový koláč 1.

Náročnosť

Medové pyšteky

Náročnosť

Gaštanová pena

Náročnosť