Rezance s krupicou

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Do preosiatej múky pridáme vajce, soľ, vodu a vypracujeme tuhšie cesto, ktoré na pomúčenom lopári vyvaľkáme na hrúbku stebla, pokrájame na rezance a uvaríme. Krupicu opražíme na oleji do ružova, posolíme, zalejeme 1 dl vriacej vody z rezancov a podusíme. Uvarené rezance môžeme podávať aj s cukrom alebo s rozpraženou slaninou. Strúhanku pridáme opraženú na oleji, a to buď posolenú, alebo osladenú. Podávame so šalátom alebo s kompótom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená