Rezance s krupicou

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Do preosiatej múky pridáme vajce, soľ, vodu a vypracujeme tuhšie cesto, ktoré na pomúčenom lopári vyvaľkáme na hrúbku stebla, pokrájame na rezance a uvaríme. Krupicu opražíme na oleji do ružova, posolíme, zalejeme 1 dl vriacej vody z rezancov a podusíme. Uvarené rezance môžeme podávať aj s cukrom alebo s rozpraženou slaninou. Strúhanku pridáme opraženú na oleji, a to buď posolenú, alebo osladenú. Podávame so šalátom alebo s kompótom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zeleninová polievka 1.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Judáše s medom

Náročnosť