Rezance s makom, orechmi alebo so sušenými hruškami

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Do preosiatej múky pridáme vajce, soľ, vodu a vypracujeme tuhšie cesto, ktoré na pomúčenom lopári vyvaľkáme na hrúbku stebla, pokrájame na rezance a uvaríme. Posypeme uvarené a pomastené rezance zomletým makom s cukrom, orechmi alebo postrúhanými sušenými hruškami.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Hravé snacky

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút

Na pánsku jazdu: Beton Old Fashioned

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút