Rezance s makom

Náročnosť
Čas prípravy
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

Uvarené rezance prelejeme čistou teplou vodou, necháme odkvapkať, dáme na misu, posypeme zomletým makom zmiešaným s práškovým cukrom a polejeme roztopenou bravčovou masťou.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Losos na cisársky spôsob

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny 5 minút

Fliačky

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

České lievance

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Mrkvové pyré

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút