Rezne s lečom

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Rezne naklepeme, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, paprikou, vegetou a krátko, ale prudko opečieme na rozpálenom oleji. Zemiaky uvaríme v šupke do polomäkka, olúpeme a nakrájame na kolieska. Do pekáča alebo misy z jenského skla ukladáme striedavo vrstvy zemiakov a rezňov, ktoré ukončíme zemiakmi. Navrch dáme lečo, vlejeme olej, v ktorom sme piekli rezne a zapečieme v rúre asi 25 minút.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Horehronský rezeň

Náročnosť

Bavorská roštenka

Náročnosť

Dusená roštenka

Náročnosť

Egrešová omáčka s vanilkou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút