Rezne z pečene na paradajkach

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umytú a odblanenú pečeň pokrájame na štyri približne rovnako veľké rezne, okraje narežeme a z oboch strán ju obalíme múkou, v ktorej sme rozmiešali mletú červenú papriku a mleté čierne korenie. Takto pripravené rezne opečieme na horúcom oleji a uložíme na tanier. Na zvyšnom oleji speníme postrúhanú cibuľu, vložíme do nej pečeň, na osminky pokrájané paradajky a spolu chvíľu podusíme. Pred podávaním pokrm osolíme. Podávame s ryžou alebo s tarhoňou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená