Rezne z pečene na paradajkach

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Umytú a odblanenú pečeň pokrájame na štyri približne rovnako veľké rezne, okraje narežeme a z oboch strán ju obalíme múkou, v ktorej sme rozmiešali mletú červenú papriku a mleté čierne korenie. Takto pripravené rezne opečieme na horúcom oleji a uložíme na tanier. Na zvyšnom oleji speníme postrúhanú cibuľu, vložíme do nej pečeň, na osminky pokrájané paradajky a spolu chvíľu podusíme. Pred podávaním pokrm osolíme. Podávame s ryžou alebo s tarhoňou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Chlebíčky Olympia

Náročnosť

Hovädzia pečienka na smotane

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Nepečená kokosová roládka

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Zapečené rajčiaky

Náročnosť