Rezne zo sviečkovice s husacou pečeňou

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Z umytej sviečkovice nakrájame osem plátkov, ktoré posolíme, okoreníme a na rozpálenom tuku opečieme z oboch strán tak, aby zostali vnútri ružové, nie krvavé. Spolu s rezňami opekáme plátky husacej pečene. Na druhej panvici opečieme na oleji osem plátkov sendviča. Na tanier položíme dva opečené plátky sendviča, na každý položíme opečený rezeň a plátok husacej pečene. Olej po opekaní rezňov zaprášime múkou, trošku popražíme, trochu zalejeme vodou, podľa potreby dosolíme a šťavu precedíme na rezne. Vrch rezňov ozdobíme nakladanou červenou paprikou a zelenou petržlenovou vňaťou. Podávame so šalátom alebo s kompótom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená