Rezne zo sviečkovice s kuracou pečeňou

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Umytú a odblanenú sviečkovicu pokrájame na osem približne rovnako veľkých plátkov, ktoré trocha naklepeme, osolíme, okoreníme a na horúcom oleji opečieme z oboch strán tak, aby ostali šťavnaté. Spolu s rezňami opekáme aj na plátky pokrájanú pečeň. Na druhej panvici opečieme štyri plátky sendviča (z ktorého sme odkrojili kôrku) a uvarené, na mesiačiky pokrájané zemiaky. Na zohriate taniere dáme opečené plátky sendviča, na každý položíme dva plátky upraveného mäsa a na ne plátky pečene.
Podávame obložené opečenými zemiakmi a rôznofarebnou na masle udusenou zeleninou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená