Rezne zo sviečkovice s kuracou pečeňou

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Umytú a odblanenú sviečkovicu pokrájame na osem približne rovnako veľkých plátkov, ktoré trocha naklepeme, osolíme, okoreníme a na horúcom oleji opečieme z oboch strán tak, aby ostali šťavnaté. Spolu s rezňami opekáme aj na plátky pokrájanú pečeň. Na druhej panvici opečieme štyri plátky sendviča (z ktorého sme odkrojili kôrku) a uvarené, na mesiačiky pokrájané zemiaky. Na zohriate taniere dáme opečené plátky sendviča, na každý položíme dva plátky upraveného mäsa a na ne plátky pečene.
Podávame obložené opečenými zemiakmi a rôznofarebnou na masle udusenou zeleninou.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Ľadová poleva

Náročnosť

Lečo s hubami

Náročnosť

Halušky s vajcom

Náročnosť

Bielkove rezy so šľahačkou

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny 30 minút

Pomarančový chren

Náročnosť