Rezy zo sviečkovice v alobale

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Očistenú sviečkovicu pokrájame na štyri rezne, ktoré slabo naklepeme, osolíme, okoreníme, potrieme horčicou a na horúcom oleji opečieme. Pri opekaní rezne obraciame lopatkou. Opečené položíme na alobal, na každý rezeň dáme kúsok masla, zabalíme, dáme na plech a vo vyhriatej rúre pečieme 20-25 minút. Podávame s ryžou a so šalátom, alebo so zeleninou udusenou na masle.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Karfiolové lievance so syrom

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Oriešková torta 1.

Náročnosť

Avokádová nátierka s koriandrom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút