Rizoto z husacích drobkov

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Očistené a umyté husacie drobky pokrájame na menšie kúsky. Na oleji zapeníme pokrájanú cibuľu, pridáme červenú papriku a drobky, posolíme, okoreníme, podlejeme vodou a dusíme do polomäkka. Potom pridáme umytú ryžu, spolu povaríme a dodusíme v rúre. K udusenému rizotu primiešame posekanú zelenú petržlenovú vňať. Podávame so šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Pečeňová omáčka

Náročnosť

Španielska pochúťka

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút