Rizoto z teľacieho mäsa

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Teľacie mäso z pliecka alebo zo stehna v celku umyjeme a pokrájame na drobné kocky. Na oleji zapeníme pokrájanú cibuľku, pridáme mäso, rajčiakový pretlak, očistenú pokrájanú zeleninu, soľ, trochu podlejeme vodou a udusíme do polomäkka. Potom pridáme prebratú a umytú ryžu, podlejeme vodou, zamiešame, prikryjeme a vložíme do rúry dusiť. Po udusení primiešame posekanú zelenú petržlenovú vňať. Podávame s uhorkou, so šalátom alebo s kompótom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená