Rizoto z teľacieho mäsa

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Teľacie mäso z pliecka alebo zo stehna v celku umyjeme a pokrájame na drobné kocky. Na oleji zapeníme pokrájanú cibuľku, pridáme mäso, rajčiakový pretlak, očistenú pokrájanú zeleninu, soľ, trochu podlejeme vodou a udusíme do polomäkka. Potom pridáme prebratú a umytú ryžu, podlejeme vodou, zamiešame, prikryjeme a vložíme do rúry dusiť. Po udusení primiešame posekanú zelenú petržlenovú vňať. Podávame s uhorkou, so šalátom alebo s kompótom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Polievka hydinové ragú

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Syrové ražničí

Náročnosť

Virgin Hugo

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút