Rizoto

Na roztopenej pokrájanej slanine opražíme do žlta cibuľu pokrájanú nadrobno, pridáme pokrájané rajčiaky a mäso pokrájané na kocky, premiešame a dusíme, až kým sa šťava nevydusí. Potom pridáme očistenú sparenú ryžu, chvíľu opražíme, osolíme, opaprikujeme a doplníme mrkvou pokrájanou na rezance a zeleným hráškom. Na povrch rizota poukladáme plátky masla, podlejeme ho polievkou z kostí alebo vývarom z masoxu, prikryjeme pokrievkou, vložíme do rúry a dusíme, až kým všetko nezmäkne. Hotové rizoto posypeme posekaným uvareným údeným mäsom, postrúhaným tvrdým syrom a posekanou zelenou petržlenovou vňaťou.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ