Rizoto

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Na roztopenej pokrájanej slanine opražíme do žlta cibuľu pokrájanú nadrobno, pridáme pokrájané rajčiaky a mäso pokrájané na kocky, premiešame a dusíme, až kým sa šťava nevydusí. Potom pridáme očistenú sparenú ryžu, chvíľu opražíme, osolíme, opaprikujeme a doplníme mrkvou pokrájanou na rezance a zeleným hráškom. Na povrch rizota poukladáme plátky masla, podlejeme ho polievkou z kostí alebo vývarom z masoxu, prikryjeme pokrievkou, vložíme do rúry a dusíme, až kým všetko nezmäkne. Hotové rizoto posypeme posekaným uvareným údeným mäsom, postrúhaným tvrdým syrom a posekanou zelenou petržlenovou vňaťou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená