Roláda z hovädzieho mäsa s párkami

Umyté mäso rozkrojíme na plátok, ktorý naklepeme, okraje zarovnáme tak, aby mäso zostalo v podobe obdĺžnika. Poodkrajované kúsky zomelieme, pridáme namočenú vytlačenú žemľu, vajce, soľ, korenie všetko dobre premiešame a rozotrieme na pripravený plátok mäsa. Pridáme párky zbavené obalu a plátok mäsa stočíme do rolády, ktorú previažeme bielou niťou. Roládu posolíme, dáme na horúci olej, opečieme, pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu, necháme ju zapeniť, podlejeme horúcou vodou a prikryté dusíme. Mäkké mäso vyberieme, odstránime nite a pokrájame na porcie. Šťavu precedíme a vložíme do nej pokrájanú roládu. Podávame so zemiakmi alebo s ryžou a so šalátom.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ